5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hâl yoklama edilmelidir. 

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilişkilı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve hariçya essah açılmalıdır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu Yangın Çıkış Kapısı şekilde belirtebiliriz; 

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının düzenli çallıkışmasını temin etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir yangın kapısı müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki kötü, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların sair katlara geçişini çelmek yahut muhtemel başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Görmüş olacaksınız ki bu grado erdemli nitelikli yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın Yangın çıkış kapısı istanbul bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Report this wiki page